Haal- en brengservice voor slijpwerk in Utrecht en Amsterdam

Vraag naar de haal- en brengservice

Speciaal voor bedrijven in de omgeving van Utrecht en Amsterdam rijden onze chauffeurs gedurende de week diverse vaste routes om al uw slijpwerk en andere materialen bij u op te halen en ook weer netjes geslepen retour te brengen. Zo kunt u gewoon door met uw werk en heeft u uw gereedschap binnen een mum van tijd weer nieuw geslepen op de zaak.

Gemak dient de mens

U zorgt goed voor uw gereedschap. Gereedschap moet immers lekker lang mee kunnen gaan, het is namelijk al duur genoeg. Daarom bent u zuinig op uw gereedschap en zorgt u er altijd voor dat uw gereedschap in topconditie is. Scherpe bladen en schone oppervlakten: daar gaat het u om. U laat uw gereedschap dan ook regelmatig slijpen. 


Zou het dan niet extra gemakkelijk zijn als u er nooit meer over hoeft na te denken om uw gereedschap naar de slijper te brengen en weer op te halen? Deze service biedt Hagedo Gereedschapslijperij nu in Utrecht en Amsterdam.

Met onze haal- en brengservice hoeft u niet na te denken en te plannen wanneer u uw gereedschap naar de slijperij moet brengen en weer op moet halen. Zo houdt u meer tijd over voor uw werk. Terwijl u aan het werk bent, slijpen wij uw gereedschap. Gemakkelijk, toch? Meer weten? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Neem contact op