Professionele slijpservice van uw gereedschapslijperij in Utrecht en Amsterdam

Neem contact op

Ons machinepark stelt ons in staat om vrijwel alle verspanende gereedschappen voor professionals en particulieren te herslijpen. Uw gereedschap is binnen een mum van tijd weer in topconditie. Is uw gereedschap wel aan een goede slijpbeurt toe? Wacht dan niet langer en neem contact op met Hagedo Gereedschapslijperij, gereedschap- en CNC-slijperij uit Utrecht en Amsterdam.

Hardmetalen (Hm) zagen

Hardmetalen (Hm) zagen worden geslepen op een volautomatische CNC-machine met laadrobot, de Volmer CHD 250. Deze machine kan bijna elke tandvorm slijpen. Alle tandvormen worden opgeslagen in de computer, waardoor deze bij volgende slijpbeurten exact kunnen worden nageslepen.

Hss-zagen

Hss-zagen worden geslepen op een Loroch K710 CNC-machine. De meest moderne hss-zagenslijpmachine die de zagen volautomatisch naslijpt. Deze machine is in staat zagen te slijpen tussen ∅ 80 en 810 mm en gebruikt olie als koelmiddel, waardoor het resultaat nog gladder en beter wordt. Hierdoor wordt ook de standtijd van de zaag aanzienlijk verlengd.

Speciaal gereedschap

Frezen, stempels, kernboren, cirkelmessen en kleiner speciaal gereedschap worden geslepen op de Saacke UWIC. De Saacke UWIC is een CNC-gestuurde en universele slijpmachine, die bijna alles kan slijpen zolang het maar opgespannen kan worden.

Messen

Papier-, breker- hakselaar- en schaafmessen en/of messen voor de voedingsindustrie worden bij Hagedo Gereedschapslijperij professioneel geslepen op de Göckel (lengte t/m 2.10 m) of de Reform (lengte t/m 1.10 m). De messen worden automatisch en tevens gekoeld geslepen.