Verkoop gereedschappen bij Hagedo Gereedschapslijperij in Utrecht en Amsterdam

Kom langs

Bij Hagedo Gereedschapslijperij zijn wij niet alleen professioneel slijper, maar wij leveren ook hoogwaardige gereedschappen. Bij Hagedo Gereedschapslijperij hebben wij een compleet assortiment aan hardmetaalzagen, hss- of segmentzagen, boren en frezen, kernboren en diverse houtboren en andere gereedschappen voor de houtindustrie.

Hardmetaalzagen

Hagedo Gereedschapslijperij heeft de volgende merken voor het zagen van hardmetaal:

  • AKE is een Duitse kwaliteitsproducent van cirkelzaagbladen voor zowel stationaire als handzaagmachines die kunnen worden ingezet voor het zagen van onder andere hout, aluminium en kunststof.
  • Stehle is al meer dan 90 jaar actief op de bouwmarkt en staat bekend om kwalitatief hoogwaardige en nauwkeurige zagen voor de bewerking van hout.
  • CMT heeft een uitgebreid assortiment professionele zaagbladen van hoge kwaliteit. 

Hss- of segmentzagen

  • Voor hss- of segmentzagen kunt u bij ons terecht voor de merken Kinkelder en Stark. Kinkelder biedt industriële zaagbladen die hardere staalsoorten op hogere snijsnelheden kunnen zagen. Ook het zagen van buizen, profielen en massief materiaal is een fluitje van een cent met deze zaagbladen.
  • Stark, biedt, de naam zegt het al, zeer sterke cirkelzagen met speciaal gefabriceerde 'tanden' speciaal ontworpen voor CNC- machines.

Boren & frezen

  • Met onze collectie van Phantom, kunt u bij ons perfect terecht voor boren en frezen. Phantom levert een zorgvuldig geselecteerd assortiment van verspanende en spangereedschappen voor metaalbewerking aan de industrie, constructie- en onderhoudswerkplaatsen. Phantom staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kernboren

  • Voor kernboren kunt u bij Hagedo Gereedschapslijperij terecht voor het merk FE Power. Met een kernboor boort u alleen de omtrek van een gat, wat u enorme tijdswinst oplevert. Hoe groter de diameter van de kernboor, hoe groter het tijdsvoordeel. De kernboren van FE Power zijn er in verschillende materialen, lengtes en diameters.

Houtindustrie

  • Stehle levert naast hardmetaalzagen ook professionele en hoogwaardige schaafmessen, gatzagen, houtboren en andere gereedschappen voor de houtindustrie.